(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
North European Oil Trade, NEOT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme Financial Controlleria, jolla on laaja-alainen ulkoisen laskennan kokemus, kokonaisvaltainen kirjanpidon ymmärrys ja vastuullinen tapa tehdä töitä. Me puolestamme tarjoamme mielekkään ja haastavan työkokonaisuuden Ruotsin yhtiön kirjanpidossa, tiimissä jossa mielipiteitäsi kuunnellaan, töitä tehdään itsenäisesti, mutta yhdessä ja, jossa luvut ovat suuria, mutta egot pieniä.

Asiakkaamme NEOT Group toimii öljy- ja biotuotteiden tukkukaupassa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat siltä polttoaineensa. NEOT toimittaa vuosittain n. 7 miljardia litraa polttonesteitä ja Groupin liikevaihto v. 2018 oli n. 5,5 miljardia euroa.

NEOT (North Euroopan Oil Trade) on saavuttanut ykkössijan Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat listauksessa pienten yritysten sarjassa: sen arvot ketteryys, vastuullisuus, kilpailukyky ja hyvä fiilis toteutuvat arjessa joka päivä. Tutustu yritykseen tarkemmin www.neot.fi

Financial Controllerin tehtävä on äitiyslomasijaisuus.

Hakijalta odotamme:

  • Kirjanpidon, tilinpäätöksen ja ulkoisen raportoinnin vahvaa osaamista (ruotsalaisen tilinpäätöksen ja kirjanpitokäytännön osaamisen katsomme eduksi)
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi, KTM) tai työkokemuksen kautta hankittua vankkaa näkemystä
  • Halua oppia uutta ja perehtyä öljyalan erityispiirteisiin
  • Sujuvaa englantia, joka on yrityksen työkieli, ruotsi suuri etu
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • Tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista ja rentoa asennetta

Yrityksellä käytössä Microsoft Dynamics NAV, InvoiceReady sekä yrityksen oma toiminnanohjausjärjestelmä.

NEOT panostaa kestävään kehitykseen paitsi liiketoiminnassaan myös työntekijöidensä hyvinvoinnin, viihtymisen ja jaksamisen osalta.

Soita ja kysy tehtävästä lisää tai laita hakemuksesi tulemaan heti tai viimeistään 19.6.2019. Haastattelut aloitamme heti.

Työn aloitus on elo-syyskuussa ja kestoltaan se on vähintään vuoden. Rekrytointi on suoraan NEOT:n palvelukseen.

Neot sijaitsee ihanteellisesti Helsingin Kampissa, valoisissa ja moderneissa tiloissa.

Odotamme sinua osaksi mukavaa ammattilaisten porukkaa!

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802, marju.vuorensalmi (at) businesslike.fi.