(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja menestyvää liiketoimintaa harjoittava pörssiyhtiö. Etsimme nyt heidän Tampereen talousosastolle vahvan ammattitaidon omaavaa vahvistusta nimikkeellä

Financial Controller vakituiseen työsuhteeseen

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa osana taloushallinnon ammattilaisten tiimiä. Olet päivittäin vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa ja toimit johdon tukena tuottaen heille informaatiota päätöksenteon tueksi. Saat vastuullesi talouden suunnitteluun, budjetointiin, seurantaan, analysointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät. Pääset myös hyödyntämään ammattitaitoasi talousprosessien ja raportoinnin jatkuvassa kehityksessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista controllerin tehtävistä
- Korkeakoulututkintoa (esim. laskentatoimen KTM tai -tradenomi, Tuotantotalouden DI tms.)
- Vahvaa laskentatoimen ja verotuksen osaamista
- Analyyttista ja vastuullista työotetta
- Erinomaisia analysointi- ja raportointitaitoja
- Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa
- Eduksi katsotaan IFRS osaaminen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Työskentely kansainvälisessä pörssiyhtiössä tarjoaa hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä ison talon edut.

Olisitko sinä etsimämme talouden osaaja?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Financial Controller vakituiseen työsuhteeseen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsultti Inga Koivumäki, puh. +358 40 719 1713 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi.