(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Visma Labs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Oletko juuri sinä etsimämme taloushallinnon velho? Visman voimakkaan kasvun seurauksena haemme nyt taloushallintoomme lisävahvistukseksi Financial controlleria vastaamaan Visma Enterprise-divisioonan eri yhtiöiden ulkoisesta laskennasta - samalla tarjoamme tilaisuuden päästä myös kehittämään uusia toimintatapoja.

Toimintakulttuurimme on eteenpäin katsovaa ja nopeatempoista, ja pyrimmekin jatkuvasti kehittämään ja modernisoimaan toimintaamme. Jos olet avarakatseinen ja viihdyt silloin kun ympärillä tapahtuu, etkä hätkähdä joskus nopeastikin eteen tulevia muutoksia, saatat olla kaipaamamme henkilö.

Kalenterisi tulee sisältämään seuraavanlaista ohjelmaa:

Ulkoisen laskennan prosessien kehittäminen
Ulkoisen laskennan tehtäviä päivittäisestä kirjanpidosta viranomaisraportointiin
Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
Yhteistyö tilintarkastajien kanssa
Osallistuminen taloushallinnon projekteihin

Toivomme sinulta:

Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä ulkoisesta laskentatoimesta käytännön päivittäisistä tehtävistä aina tilinpäätökseen asti. Lisäksi IT-liiketoiminta on mahdollisesti sinulle ennestään tuttua. Aiemmasta työskentelystä kehitysprojektien parissa on hyötyä, mutta vielä tärkeämpää on, että sinulla on kiinnostusta löytää vielä parempia tapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Etua on myös Wintime-, Visma Business- tai Visma.net -ohjelmistojen tuntemuksesta sekä esimieskokemuksesta.

Tehtävässä menestymiseen auttaa kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä osin myös epävarmuuden sietäminen. Koska työskentelet yhteistyössä sekä suomalaisten että kansainvälisten kollegoiden kanssa, sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin ja/tai norjan kielestä on myös etua.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, vakuuta meidät ja jätä suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 24.3.2019. mennessä. Voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Martti Lahtinen: martti.lahtinen@visma.com.


Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 760, 000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 300 000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees, of which 900 in Finland. Our net revenue amounted to EUR 965 million in 2017.