(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL CONTROLLER
Mitek Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Vastaamaan yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä kuukausittaisesta raportoinnista MiTek-yhtymän sisällä.

Tehtävänäsi on vastata yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä kuukausittaisesta raportoinnista MiTek-yhtymän sisällä. Financial Controllerina teet proaktiivisesti ennusteita, analyyseja ja raportteja yrityksen johdolle. Vastaat monista sisäisen laskennan prosesseista, kuten kassavirtalaskelmista, tuote- ja asiakaskohtaisesta kannattavuuslaskennasta, tulosraportoinnista,  budjetoinnista sekä ennustamisesta. Lisäksi osallistut erilaisiin taloushallinnon kehityshankkeisiin asiantuntijan roolissa. Kyseenalaistamalla ja analysoimalla talouslukuja tuotat aktiivisesti lisäarvoa liiketoiminnalle. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, myynnin ja markkinoinnin sekä yhtiön muun hallinnon kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi Suomen toimitusjohtajalle ja matriisissa Finance Director, Europe & Africa.

Toivomme sinulta laskentatoimen koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vaativista ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä. Sinulla on kokemusta ja näkemystä siitä, miten talousluvut tukevat menestystä ja osaat raportoida johtoryhmälle talousmittareiden tuoman informaation kautta. Sinulla on kokemusta taloushallinnosta tuotantoympäristössä, mielellään kansainvälisessä ympäristössä. Olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on positiivinen asenne raportointirutiineja kohtaan. Odotamme, että sinulla on vahvat  IT-taidot sekä erittäin hyvä ERP-osaaminen. Työtehtävien hoitamisessa tarvitset erinomaista englanninkielen taitoa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen ja oivaltavaan työskentelyyn. Olet tarvittaessa jämäkkä kommunikoija ja olet kiinnostunut esimiesvastuista sekä autat aina siellä missä apuasi tarvitaan. Haluat olla kehittämässä yhtiön talousprosesseja ja järjestelmiä. Nautit uuden oppimisesta ja joustat, jos apuasi kaivataan myös oman vastuualueesi ulkopuolella. Sinulle on tärkeää, että teet työsi laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Arvostamme positiivista asennetta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, keskeisen ja monipuolisen työn arvostetussa ja vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Työpaikka sijaitsee Riihimäellä.

Haluatko tarttua haasteeseen? Lähetä CV ja hakemus englanniksi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13161,  viimeistään 14.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531, varmimmin tavoitettavissa 9.10 klo 12-13:30.