(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Finnkino Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme elämykselliseen joukkoomme analyyttistä

Financial Controlleria

Paikkasi on Finnkinon nelihenkisen taloustiimin ytimessä, jossa vastaamme yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä koko Suomen ja Baltian liiketoiminnan kontrolloinnista osana kansainvälisiä Odeon- ja AMC-konserneja. Yrityksen varsinaisen kirjanpidon olemme ulkoistaneet yhteistyökumppanillemme. Financial Controllerina päävastuullasi on ulkoinen raportointi konsernille sekä IFRS-raportointi. Käytännössä työpöydältäsi löytyy siis kuukausittaisen kirjanpidon oikeellisuuden varmistus ja sen raportointi konsernille, IFRS-standardien muutosten seurantaa ja niiden implementointia, joiden lisäksi olet mukana mahdollisissa taloushallinnon prosessien ja tietojärjestelmien kehittämistyössä. Keskeisimmät työkalusi ovat Oracle Hyperion, Qlikview sekä Basware IP & FPM.
 

Mitä tarjoamme:

Monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa pääset kehittämään itseäsi kansainvälisessä toimintaympäristössä ja näkemään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alalle, johon kuuluu luonnollisesti rajaton pääsy elokuviin. Ihastut varmasti myös lämminhenkiseen työyhteisöömme ja rentoon meininkiin. Työn tekemisen ei tarvitse olla aina vakavaa, vaan olemme tottuneet nauramaan yhdessä, auttamaan toisiamme ja oppimaan kommelluksista. Sujuvan työskentelyn takaavat hyvät työkalut ja järjestelmät. Mukavat ja nykyaikaiset toimitilamme löydät kätevien yhteyksien varrelta Helsingin Ruskeasuolta Mannerheimintieltä.
 

Mitä odotamme:

Sinulla on tehtävän kannalta relevanttia taloushallinnon kokemusta, esimerkiksi tilintarkastajan tehtävistä. IFRS-osaaminen sekä projektinhallintataidot ovat tehtävässä eduksi. Koulutustaustaltasi olet todennäköisesti KTM ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi. Tarvitset myös vahvaa Excel-osaamista ja käytät yleisimpiä taloushallinnon järjestelmiä tai omaksut ne nopeasti. Paineensietokyky, vahvat organisointitaidot ja numerotarkkuus korostuvat tässä tehtävässä ja nopeatempoisella alallamme. Koska emme myöskään voi olla koko aikaa pitämässä sinua kädestä kiinni, tarvitset reipasta ja positiivista asennetta sekä aktiivista työotetta. Toivomme luonnollisesti, että jaat kanssamme innostuksen elokuvia ja alaa kohtaan.

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus kestoltaan vähintään 1,5 vuotta. Työn aloitus on mahdollisimman pian.


Hakeminen ja lisätiedot

Oletko se sinä? Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 14.10. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsin HR Advisor Tuuli Hämäläinen (puh. 050 307 3273, ke 3.10. klo 13-14 ja ke 10.10. klo 9-10 tai muina aikoina tuuli.hamalainen@azets.com).