(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Asiakasyrityksemme on tunnettu kansainvälinen teollisuuskonserni, joka palvelee eri teollisuudenalojen asiakasyrityksiään maailmanlaajuisesti. Etsimme nyt heidän suomesta käsin toimivalle tytäryhtiölle taloushallinnon ammattilaista nimikkeellä

Financial Controller

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Tampereen taloustiimiä ja vastaat yhtiön pääkirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta, tilinpäätösten valmistelusta, verotus- ja viranomaisasioista sekä raportoinnista. Yhteistyössä taloustiimin kanssa osallistut myös erilaisiin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin. Päivittäiseen työskentelyysi kuuluu tiivis yhteistyö eri yksikköjen liiketoimintojen kanssa.

Toivomme, että olisit jo kerryttänyt useiden vuosien verran kokemusta konserniyhtiöiden ulkoisen laskennan tehtävistä, kuten pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä, raportoinnista ja taloushallinnon kehitystyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää IFRS- ja ALV-osaamista ja työskentely kansainvälisessä toimintaympäristössä vaatii erinomaista englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen työnkuvan kansainvälisessä yhtiössä, jossa kannustetaan jokaista työntekijää kehittämään ja kehittymään. Tampereen talousyksikössä sinut on ottamassa vastaan lämminhenkinen ja ammattitaitoinen tiimi.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme, vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Financial Controller. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja huomioimme rekrytoinnissa ainoastaan järjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä joko Mika Stenmaniin (mika.stenman@temp-team.fi puh. 040 017 4485) tai Eveliina Peltoniemeen (eveliina.peltoniemi@temp-team.fi puh. 040 350 0745)