(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt


Financial Controlleria


ulkoisen laskennan tehtäviin. Tehtävässä vastaat kansainvälisten asiakasyritysten laskentatoimeen ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista sekä osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Työnkuvaa ja tehtäviä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Toivomme sinulta, että olet suorittanut soveltuvan tutkinnon (esim. kauppatieteiden maisteri tai tradenomi) laskenta pääaineenasi, ja sinulla on jo aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Omaat vahvat Excel-taidot ja käytät yleisimpiä taloushallinnon järjestelmiä tai omaksut ne nopeasti. Työkielenäsi ovat englanti, ruotsi ja suomi.


Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä mielenkiintoisten, monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien parissa viihtyisässä työympäristössä Helsingin ydinkeskustassa - kilpailukykyistä palkkausta ja henkilöstöetuja unohtamatta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Financial Controller Ulla Rantanen-Sund, puh. 050 555 7557 13.-17.8. klo 12.30-13.30.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8. Aloitamme haastattelut ja valintaprosessin heti soveltuvien hakemusten saavuttua.