(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tule Financial Controller -tehtävään yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Newsec on kannattavasti kasvava yli 350 asiantuntijan organisaatio ja etsimme jatkuvasti rautaisia ammattilaisia taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan vastuullista työtä, jonka sisältöön he pääsevät itse vaikuttamaan ja kannustetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Tehtävä on kokopäiväinen ja haemme vahvistusta sekä Helsingin ettäTurun toimipisteisiin.

Financial Controllerina toimit arvojemme mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä.  Vastaat omien asiakkuuksien taloushallinnon hoitamisesta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä konsernilaskennasta, raportoinnista ja verotuksesta. Työ edellyttää tiimityötaitoa, halua palvella asiakkaita sekä halua kehittyä ja oppia uutta. 

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on hyvä osaaminen yhtiöiden ja konsernien tilinpäätösten ja kirjanpidon hoitamisesta sekä veroilmoitusten teosta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Rahastojen tuntemus ja IFRS-osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. 

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä. 

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. 

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat osaavat kollegat.

Hae tehtävää mahdollisimman pian! Hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua.