(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsimme monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään Bernerille

FINANCIAL CONTROLLERIA

Työskentelet yhdessä muun tiimimme ja pääkirjanpitäjän kanssa ja huolehdit osaltasi Berner Oy:n pääkirjanpidon, veroasioiden ja vuositilinpäätöksen oikeellisuudesta. Osallistut myös konsernitilinpäätöksen valmisteluun sekä viranomaisraportointiin. Työkokemuksestasi riippuen toimenkuvaasi voi sisältyä myös siirtohinnoitteluun ja käyttöomaisuuskirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Rooliisi kuuluu lisäksi aktiivinen toiminta sisäisten asiakkaiden kanssa taloushallinnon asioissa. Monipuolisen työnkuvasi kautta pääset kehittämään yhtiömme talousprosesseja, talouteen liittyviä toimintatapoja sekä järjestelmiä. Näin olet myös keskeisesti mukana tukemassa yhtiömme strategiaa ja liiketoimintaa. Raportoit tehtävässäsi kirjanpitopäällikölle ja olet osa ulkoisen laskennan kahdeksan jäsenen tiimiämme.

Tehtävään valittavalta ammattilaiselta edellytämme vahvaa kirjanpidon, laskennan ja arvonlisäverotuksen ammattitaitoa ja soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM). Lisäksi hallitset erinomaisesti taloushallinnon prosessit ja käytännöt, kuten siihen liittyvän lainsäädännön, viranomaisohjeet ja säädökset. Kokemuksesta tiedät, mitä alasi projektityöskentely vaatii. Menestystäsi tukee mahdollinen kokemus organisaatiosta, jossa olet tehnyt yhteistyötä ulkomaisten tytäryhtiöiden kanssa. Olet työssäsi numerotarkka, aloitteellinen ja täsmällinen, ja onnistut ratkomaan haastaviakin ongelmia. Päivittäisiä työkalujasi ovat MS Office -ohjelmistot, joiden lisäksi sinulla on myös kokemusta erilaisista kirjanpidon ohjelmista. Erityisesti kokemus SAP- ja Infor M3 -järjestelmästä katsotaan eduksesi. Hoidat työtehtäväsi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Arvostamme liiketoimintalähtöistä, kehittävää ja vaikuttamishaluista työotetta. Haluat edistää nykyaikaiseen taloushallinnon toimintamallien käyttöönottoa tietojärjestelmiä hyödyntäen. Olet itsenäinen tiimin jäsen, joka keskustelee rakentavasti läpi organisaation. Tehtävä tarjoaa ulkoisen laskennan ammattilaiselle avainroolin yrityksemme taloushallinnon kehittämisessä ja virtaviivaistamisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bernerin kirjanpitopäällikkö Terhi Suikki, puh. 040 351 3117 varmimmin tavoitettavissa ke 23.5. ja to 24.5. klo 9-10, ja Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa ma 21.5. klo 11-12. Muina aikoina soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 2361 600. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta ma 28.5.2018 mennessä.