(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt


Financial Controlleria Large Account- yksikköön


Tehtävässä vastaat asiakasyritysten kirjanpitoon ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista yhdessä tiimin kanssa sekä osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, esimerkiksi prosessien tehostamisen sekä automatisoinnin alueilla. Asiakkaamme ovat sekä kansainvälisiä että kotimaisia konserneja.


Tiimin tehtävät koostuvat päivittäisestä kirjanpidosta, kassaennusteista, kuukausi- ja vuosiraportoinneista ja muista ulkoisen ja sisäisen laskennan asiantuntijatehtävistä.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää englannin kielen taitoa, käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja raportoinnista sekä kykyä hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmiä työssäsi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja konsultatiivista otetta, proaktiivisuutta ja halua kehittyä vaativien taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän, sekä mukavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme ympäri Suomen tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Putkinen, mikko.putkinen@azets.com, puh. 010 7564 140.


Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.