(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme Financial Controlleria

Tehtävässäsi toimit Oma Säästöpankin taloushallinnon tiimissä laaja-alaisessa ja itsenäisessä roolissa. Taloushallintotiimi vastaa pankin ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta. Tehtäviin sisältyvät pankin taloushallinnon prosessien kehittäminen ja ylläpito, kirjanpidon avustavat tehtävät, liiketoiminnan raportointi ja viranomaisraportointi. Taloushallintotiimi vastaa pankin konserniraportoinnista ja tilinpäätösprosesseista.  Pankki noudattaa tilinpäätöksessään IFRS-tilinpäätösstandardeja.  

Odotamme sinulta kokemusta kirjanpidosta ja talousraportoinnista vähintään 2-3 vuoden ajalta. Arvostamme kokemusta ja osaamista IFRS-standardien soveltamisesta. Oma säästöpankkilaisilta odotamme energistä ja positiivista asennetta työhön ja yhteisiin tavoitteisiin. Kasvavassa pankissamme pääset vaikuttamaan tehtäväkenttäsi muotoutumiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä finanssisektorin huippuammattilaiseksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilökuntaedut. Työpaikka sijaitsee ensisijaisesti Lappeenrannassa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, p. 0207 640 631 torstaina 17.5. klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi otsikolla Financial Controller osoitteeseen hakemukset@omasp.fi viimeistään 20.5.2018.