(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Autoklinikka-yhtiöt Oy on autojen vauriokorjaamiseen erikoistunut yritys. Meillä on yli 25 vuoden vankka kokemus alasta ja vuosittain korjaamme yli 30 000 kolaroitua tai kolhittua autoa. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani ja hoidamme ammattitaidolla kaikki automerkit. Palveluverkostomme kattaa yli 30 paikkakuntaa ympäri Suomen.Vakuutusyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden lisäksi Autoklinikka palvelee myös Suomen suurimpia yritys- ja rahoitusyhtiöasiakkaita. Liikevaihtomme oli viime vuonna noin 36 miljoonaa euroa ja tällä hetkellä Autoklinikka työllistää noin 230 alansa ammattilaista. Olemme osa pohjoismaista Werksta-konsernia.Kasvustrategiaamme kuuluu olla Suomen johtava vauriokorjaamoketju, alan halutuin työnantaja sekä suunnannäyttäjä korjaamoliiketoiminta-alalla. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia. Sen perustana ovat tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät; kun autoklinikkalaisilla on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat alan parasta palvelua. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen parasta autokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Lue lisää: www.autoklinikka.fi
Haluatko liittyä osaavaan ja huumorintajuiseen Autoklinikan taloustiimiin Financial Controller rooliin? Etsimme toimeen tarttuvaa ja reipasta ulkoisen laskennan osaajaa vastaamaan yrityksen pääkirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Tehtäviisi kuuluvat

  • vastuu kirjanpitoprosessista ja sen kehittämisestä
  • kuukausi- ja vuositilinpäätösten laatiminen
  • viranomaisilmoitukset ja yhteydenpito eri sidosryhmiin
  • työntekijöiden ohjeistaminen talousasioissa ja oman osaamisesi jakaminen organisaatiossa
  • toimit taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjänä
  • osallistuminen konserni- ja johdon raportointiin sovittavin osin
  • raportoit työstäsi Suomen talousjohtajalle

Tehtävässä menestyäksesi

Sinulla on soveltuva laskentatoimen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuotta. Ulkoinen laskenta on vahvuusaluettasi ja lisäksi hallitset hyvin veroasiat raportointeineen. Henkilönä olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja kommunikoit sujuvasti yrityksen sisäisesti sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.Tietojärjestelmät ovat sinulle mieluisa työväline ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä. Työskentelyotteesi on analyyttinen ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä. Tuot mukanasi oman osaamisesi ja persoonasi pieneen ja ammattitaitoiseen taloustiimiimme.
Tarjoamme oikealle osaajalle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehitykseen yhdessä muun organisaation kanssa. Autoklinikan työntekijät viihtyvät henkilöstötutkimuksen mukaan erinomaisesti työssään. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi