(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller vakituiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja menestyvää liiketoimintaa harjoittava pörssiyhtiö. Etsimme nyt heidän Tampereen talousosastolle vahvan ammattitaidon omaavaa vahvistusta nimikkeellä

Financial Controller vakituiseen työsuhteeseen

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa osana taloushallinnon ammattilaisten tiimiä. Olet päivittäin vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa ja toimit johdon tukena tuottaen heille informaatiota päätöksenteon tueksi. Saat vastuullesi talouden suunnitteluun, seurantaan, analysointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät. Pääset myös hyödyntämään ammattitaitoasi talousprosessien ja raportoinnin jatkuvassa kehityksessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista controllerin tehtävistä
- Korkeakoulututkintoa (esim. laskentatoimen KTM tai -tradenomi, Tuotantotalouden DI tms.)
- Vahvaa laskentatoimen ja verotuksen osaamista
- Analyyttista ja vastuullista työotetta
- Erinomaisia analysointi- ja raportointitaitoja
- Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Työskentely kansainvälisessä pörssiyhtiössä tarjoaa hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä ison talon edut.

Olisitko sinä etsimämme talouden osaaja?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Financial Controller vakituiseen työsuhteeseen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!