(Poistunut julkaisusta)

Financial controller tukitoimintoihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme Helsinkiin


Financial controller


Tässä tehtävässä vastaat osana konsernilaskennan raportointitiimiä kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportoinnista sekä sisäistä että ulkoista raportointia varten. Osallistut aktiivisesti konserniraportoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tuet raportoivia yksiköitä globaalisti. Osallistut osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan IFRS-standardien muutosten implementointiin, järjestelmäkehitykseen sekä mahdollisiin muihin kehityshankkeisiin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten parissa Suomen suurimmassa rakennusalan konsernissa. 

Etsimme

Etsimämme henkilö ymmärtää konserniraportoinnin ja konsolidoinnin perusperiaatteet. Henkilö on toiminut jonkin verran IFRS-standardien parissa tai ymmärtää niiden perusteet. Olet mahdollisesti työskennellyt Oracle HFM -järjestelmässä parissa. Olet utelias ja sinnikäs selvittämään ja ymmärtämään vaativiakin työnkuvaasi liittyviä asioita. Työskentelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on

  • taustaa konserniraportoinnin ja konsolidoinnin tehtävistä, tai muita vankkoja näyttöjä raportoinnin tehtävistä
  • sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
  • tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa VP Group Accounting & Reporting Petri Iljin, 040 725 3878, ti 18.6. klo 10-13 ja ti 25.6. klo 10-13.

Jätä hakemuksesi 1.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta.