(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller Tampereelle
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Haluaisitko työskennellä kansainvälisen yrityksen talousosastolla innostavassa ja vastuullisessa työssä? Entä miltä kuulostaisi työskentely Suomen parhaassa kaupungissa (Tampereella tietysti) mahtavien ja ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, niin seuraava tehtävä voisi olla Sinua varten!

Etsimme alallaan arvostetulle ja tunnetulle kansainväliselle konserniasiakasyrityksellemme ulkoisen laskennan taituria finanssitiimin vahvistukseksi nimikkeellä

Financial Controller

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja kollegoinasi työskentelee joukko controllereita sekä taloushallinnon muita asiantuntijoita. Työnkuvasi muodostuu monipuolisista konsernin ulkoiseen laskentaan ja konserniraportointiin liittyvistä tehtävistä. Osallistut kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointiin (FAS ja IFRS), vastaat raportointiprosessien laadusta ja oikeellisuudesta sekä ohjaat ja valvot tilinpäätösten laadintaa yhteistyössä ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa. Osallistut myös sisäiseen tarkastukseen ja erilaisiin kehitysprojekteihin.

Toivoisimme, että olet jo kerryttänyt useamman vuoden ajan kokemusta vastaavista tehtävistä ja ulkoinen laskenta on osaamisalaasi. Vahvan ulkoisen laskennan osaamisen lisäksi myös sisäisen laskennan puoli olisi hyvä olla sinulle tuttua ja hallitset laaja-alaisesti taloushallinnon kentän.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä oman tiimisi että muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys. Työskentely kansainvälisessä ympäristössä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

• Korkeakoulututkintoa (vähintään kandidaatti- /AMK- tasoinen)
• Useampien vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Suomen kirjanpito- ja verolainsäädännön hyvää tuntemusta
• IFRS-tuntemusta
• Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta (SAP-kokemus katsotaan eduksi)
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
• Kehitysorientoitunutta, analyyttista ja proaktiivista työskentelyotetta
• Valmiutta ja halukkuutta omaksua uusia menetelmiä ja teknologioita


Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan alati kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työssäsi saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen.


Innostuitko?

Siinä tapauksessa kuulisimme sinusta mielellämme mahdollisimman pian lisää, joten mene kipin kapin täyttämään hakulomake rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Financial Controller Tampereelle. Liitäthän mukaan englanninkielisen CV:n.

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut soveltuvien henkilöiden osalta jo hakuajan aikana.

Kysyttävää?

Lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsulttimme Eveliina Tanninen, puh. 040 350 0745 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse eveliina.tanninen@temp-team.fi