Financial Controller / Talouspäällikkö
Dynniq Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme Vantaalle

Financial Controlleria / Talouspäällikköä

vahvistamaan Suomen talousorganisaatiotamme.

Liiketoimintamme koostuu Suomessa kolmesta eri liiketoiminta-alueesta: Liikennevalot ja älykäs liikenne, Liikenteen sähköurakointi ja huolto sekä Liikenteen ja prosessiteollisuuden ohjauksen ja automaation järjestelmätoimitukset. Liiketoimintamme sisältää projekti-, tuote- ja palvelumyyntiä.

Etsimme Financial Controlleria vastaamaan Liikennevalojen ja Liikenteen sähköurakointi liiketoiminta-alueidemme pääkirjanpidosta sekä johdon raportoinnista. Operatiivinen toimintamme on hyvin projektiluonteista, joten projektien taloudellisen seurannan sekä ennustamisen tuki on oleellinen osa tehtävääsi. Kuulumme kansainväliseen konserniin, joten tulet tekemään myös viikoittain erilaisia raportteja ja selvityksiä konsernille. Näiden lisäksi kehität taloushallinnon prosessejamme ja raportointiamme yhteistyössä Suomen Financial Controllerimme ja liiketoimintojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa työkokemusta pääkirjanpidosta ja sisäisestä raportoinnista. Sähköurakointi- tai rakennusalan sekä projekti-, tuote- ja palveluliiketoiminnan kokemus on iso etu sinulle. Käytämme raportoinnissa MS Navision ERP-järjestelmää ja konserniraportoinnissa SAP-järjestelmää. Koska tulet toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa yrityksessämme ja konsernissamme, työskentelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja ennakoiva, olet numerotarkka sekä järjestelmällinen, mutta sinulta löytyy tarvittaessa myös joustavuutta.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 14.3.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR Business Partner Anneli Björk, +358 50 526 2660.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot