Financial Controller / Senior Financial Controller
Newsec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Pohditko kokeneena taloushallinnon ammattilaisena, voisiko nyt olla sopiva ajankohta vaihtaa työpaikkaa? Mikäli näin – mitä jos tulisit työskentelemään Newsecille!

Meidän toimialamme ei ole se kaikista turbulentein ja suhdanneherkin, ja tarjoaa siten arkeesi vakautta ja turvaa. Yrityksenä taas panostamme Sinun hyvinvointiisi ja osaamisesi kehittymiseen niin toimialalla kuin taloushallinnossa. Olemme hyvin kehitysmyönteinen talo ja kehitämme jatkuvasti myös järjestelmiämme ja toimintatapojamme sinun työsi sujuvoittamiseksi.

Miltä kuulostaa? Kiinnostaisiko sinua tutustua tarkemmin tähän tehtäväämme ja meihin työnantajana? Tule etenemään urallasi sekä jakamaan jo vankkaa osaamistasi kollegoillesi parhaimman asiakaskokemuksen tuottamiseksi.

 (Senior) Financial Controller osana liiketoiminnan ydintä

Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaamme sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et toimi meillä vain tukifunktiona muille, vaan osana päivittäistä ydinbisnestämme. Meillä pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia. Huolehdit siis kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpidosta ja verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Perusraportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu enenevissä määrin myös asiakkaidemme arvostama laajempi KPI-tyyppinen raportointi. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin vastaamista ja matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

(Senior) Financial Controller on meillä senior-tason rooli, jolloin sinä vastaat omalla osaamisellasi asiakkaidemme tarpeisiin ja olet palvelutuotantomme aitiopaikalla. Sinulla on työssäsi asiakkuuksiesi osalta vastuu asiakasraportoinnista sekä selkeä koordinoiva rooli, koko taloushallinnon palvelutuotannon osalta. Et ole kuitenkaan yksin, vaan apunasi on osaava taloushallinnon asiakkuustiimi. Lisäksi osallistut asiakkuuspalavereihin, joissa suunnitellaan ja keskustellaan asiakkuudelle tuotettavasta palvelukokonaisuudesta sisältäen kaikki palvelumme.

Arkeasi ohjaavat asiakkaidemme usein tiukatkin raporttiaikataulut sekä selvitettävät kysymykset ja haasteet. Oman mausteensa työhömme tuo kiinteistöalalle omat erikoispiirteet niin verotuksessa kuin muussakin lainsäädännössä. Jos ongelmanratkaisu ja uuden oppiminen ovat sinun juttusi, sopeudut tähän rooliin loistavasti.

Tämä tehtävä on luonnollisesti kokopäiväinen ja voit työskennellä joko Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi verkkosivuillamme. Eri taloushallinnon osaajiemme työntekijäkokemuksista voit lukea lisää täältä. 

Miltä työsuhteesi alku meillä näyttää?

Toimimme siis vakaalla toimialalla ja olemme kasvun polulla. Yrityksemme yli 600 osaajasta lähes 110 työskentelee kanssasi taloushallinnon parissa. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö yhä vahvistu ja pysty tarjoamaan Sinulle niin ammatillisia haasteita kuin arjen turvaa suunnatessamme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi. Mitä muuta sinun on lupa odottaa?

Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ensimmäiset työkuukautesi riippuvat paljon omasta kokemustaustastasi sekä muuttuvista työtilanteistamme asiakkuuksien kanssa. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi ja kiinni työn arkeen. Tiedämme, että kaikkea ei voi osata heti, mutta me kyllä autamme, ja kysyä saa aina. 

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat osaajat. Ympärilläsi on lähes 110 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita.
  • Taloushallinto on meillä osa liiketoiminnan ydintä. Olemme mukana tuottamassa asiakkaillemme alan parhaita kiinteistöpalveluita.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Kiinteistöalan taloushallinnon ja verotuksen sekä asiakkuuksien haasteita ratkaisemalla opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Pidämme koulutuksilla huolta siitä, että olet alati muuttuvassa maailmassa ajan tasalla talouden ja kiinteistöalan muutoksista.
  • Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu on tärkeää ja asiakkaiden aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Työssäsi on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Mitä toivomme sinulta?

Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on hyvä osaaminen kirjanpidosta ja verotuksesta sekä hallitset konserniraportoinnin ja -tilinpäätökset. Nämä kun ovat työsi keskiössä. Onnistumisesi kannalta tärkeää on myös kokemus yritysjärjestelyistä, koska asiakasyrityksemme ostavat ja myyvät kohteita, ja järjestelevät omistuksiaan aktiivisesti. Lisäksi toivomme sinulta intoa koordinointivastuuseen, sillä tässä tehtävässä sovitat yhteen myös muiden taloushallinnon osaajien työtä osana asiakkuustiimiä.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Ja tietysti toivomme sinun olevan tarkka työssäsi, pystyen samalla priorisoimaan ja löytämään asioista oleellisen. Asiakkainamme on paljon ulkomaisia kiinteistösijoittajia, jolloin englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on tarpeen.

Seuraavaksi tahtoisimme kuulla sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Yvonne juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Yvonnen tavoitat parhaiten sähköpostitse yvonne.stenman@newsec.fi ja voitte sopia keskusteluajan.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 15.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Toistaiseksi haastattelut tullaan toteuttamaan videoyhteydellä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot