Financial controller sähköalan yritykseen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen sähköalan kasvuyritys, joka on keskittynyt sähkösaneerauksiin ja aurinkovoimaloihin.  Haemme asiakasyrityksellemme FINANCIAL CONTROLLERIA. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on vakituinen. 

Työtehtävät keskittyvät taloushallinnon puoleen - seuraat kassavirtalaskelmia, budjetoit ja ymmärrät kulupuolen ja katerakenteet. Lisäksi hoidat myös hr-tehtäviä, kuten työsopimusten tekoa. 

Hakemamme henkilö on jo kerryttänyt kokemusta taloushallinnon puolelta ja haluaa nyt päästä näköalapaikalle kasvuyhtiöön. Sinulla voi esimerkiksi työkokemusta junior controllerin työstä ja osaat tulkita tasetta. Työssäsi et tee kirjanpitoa, mutta pystyt kuitenkin kommunikoimaan kirjanpitäjien kanssa. Olet valmis haasteisiin ja opit mielelläsi uutta - parhaimmillaan roolisi kasvaa yrityksen kasvun mukana! 

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja kovia tavoitteita hyvässä tiimissä, jossa pidetään hauskaa niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Yrityskulttuuria rakennetaan jatkuvasti työntekijöidensä näköiseksi ja omaan työympäristöönsä pääsee jokainen vaikuttamaan. Myös työn puitteita on mahdollisuutta kehittää yhdessä johdon kanssa. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja lisää mukaan kuukausipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Amikon henkilöstökonsultille Viivi Airulle, viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401227
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo