(Poistunut julkaisusta)

Financial controller (Rahoitustuotteet)
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Talous-toimintoamme ja haemme laskentatiimiimme  luotto- ja leasing-tuotteiden kirjapidon ja järjestelmät hallitsevaa asiantuntijaa    

FINANCIAL CONTROLLERIKSI (Rahoitustuotteet)

Tulet toimimaan laskentatiimissä, joka vastaa Kuntarahoituskonsernin laskentaperiaatteiden säädöstenmukaisuudesta, kuukausi- ja vuositilinpäätöksistä sekä taloushallinnon prosessien laadukkuudesta sekä tehokkuudesta. Tavoitteenamme on olla laadukas, ennakoiva ja lisäarvoa hyvällä asenteella tuottava tiimi.

Financial controllerina vastaat osaltasi yhdessä tiimisi kanssa paitsi tiimin vastuualueen juoksevasta toiminnasta niin myös sen jatkuvasta kehittämisestä. Erityisenä vastuualueenasi tulee olemaan luotto- ja leasing-tuotteisiin liittyvä kirjanpito ja tietojärjestelmät yhdessä työparisi kanssa. Olemme juuri tehneet päätöksen uudesta antolainausjärjestelmästä (Temenos T24), jonka käyttöönottoprojekti on alkamaisillaan. Tulet osallistumaan vahvasti tähän käyttöönottoprojektiin laskennan asiantuntijana.   

Odotamme Sinulta vahvaa osaamista laskennan eri osa-alueista, erityisesti luotto- ja leasing-tuotteista. Kokemus Temenos T24-järjestelmästä lasketaan merkittäväksi eduksi samoin kuin aiempi kokemus rahoitusinstrumenttien arvostuslaskennasta ja suojauslaskennasta. Arvostamme positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä asennetta. Työskentelyotteeltasi odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja määrätietoisesti ja laadukkaasti aloittamasi tehtävät loppuun asti vievä. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot myös englanniksi ovat sinulle itsestään selvyys. 

Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan luottolaitoksen tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d58817a8

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Erika Fredman (puh. 050 588 0263) tai laskennan päällikkö Päivi Kleimola (puh. 050 531 3150).