(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Synthomer Finland Oy valmistaa ja markkinoi latekseja paperin ja kartongin päällystykseen; markkina-alueena Pohjoismaat ja Venäjä. Synthomer Finland Oy on osa kansainvälistä Synthomer-konsernia, joka työllistää yli 2700 henkilöä ja on yksi suurimpia alallaan maailmassa. www.synthomer.com

Tässä huippumahdollisuus sinulle taloushallinnon ammattilainen, joka haluat päästä hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti! Etsimme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Synthomer Finland Oy:lle Ouluun Financial Controlleria määräaikaiseen (6 kk) työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Tässä tehtävässä pääset työskentemään hyvin monipuolisessa roolissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa talouden johdon raportointi, kuukausittaiset tilinpäätökset sekä talousennusteet. Lisäksi vastaat verotukseen liittyvistä asioista, erilaisista talouden ja henkilöstöhallinnon kehitysprojekteista ja olet vahvasti mukana yrityksen ennusteprosesseissa. Tiimiisi kuuluu lisäksesi talouspäällikkö ja kirjanpitäjä. 

Odotamme sinulta 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/Tradenomi)
  • Mielellään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista kirjapidon ja raportoinnin tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa
  • Englannin kielen sujuvaa taitoa

Toivomme sinulta 

  • SAP tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän osaamista
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Persoonaltasi olet reipas, yhteistyökykyinen ja viihdyt kansainvälisessä konserniympäristössä

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kansainvälisessä organisaatiossa monipuolisessa roolissa, hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut. Lisäksi saat tueksesi ammattitaitoisen ja auttavan tiimin. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 7.10. klo 14-15 ja keskiviikkona 9.10.  klo 9-10 välisenä aikana. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi