(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller, Newsecin sisäinen taloushallinto
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Taloushallinnon ammattilainen – kiinnostaisiko sinua työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Sinulla olisi juuri nyt tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Yritykseen, jossa taloushallinnon osaaminen on liiketoiminnan tukipilari ja yksi core-kompetensseista. Mikäli sinua kiinnostaa mahdollisuus osallistua myös taloushallintomme ja sen prosessien kehittämiseen, tässä se on. Tilaisuutesi!

Financial Controller -rooli meillä

Meillä tulet Financial Controllerina työskentelemään kahdeksan osaajan tiimissä, joka vastaa yrityksemme ja sen sisaryhtiöiden taloushallinnosta. Liiketoimintamme voimakkaan kasvun johdosta haemme nyt uutta työkaveria ottamaan vastuuta kanssamme meidän kirjanpidon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta sekä tilinpäätöksestä ja verotusasioista. Tärkeä osa työtäsi on raportointi emoyhtiöllemme Ruotsiin. Yhdessä esimiehesi Henrin kanssa tuet ja sparraat tiimiäsi taloushallinnon päivittäisiin kysymyksiin liittyen.

Pääset laajemminkin osallistumaan meillä toimintamme ja järjestelmiemme kehittämiseen – työhön, johon me tulemme lähitulevaisuudessa panostamaan merkittävästi.  Olemmekin nyt syksyllä 2020 startanneet uuden taloushallinnon sovelluksen käyttöönottoprojektin.  Näkemykselläsi on siis arvoa, kun suuntaamme kohti tulevaa!

Financial Controller -rooli on meille tärkeä tehtävä. Se tarkoittaa sitä, että katsontakulmasi talousasioihimme tulee olemaan laaja. Et pakerra vain yhtä nurkkaa tai työvaihetta, vaan pääset näkemään laajemmin taloushallinnon tuotantoamme, sekä mihin yrityksemme on menossa, ja mitä talossa tapahtuu. Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan osaamispääomaasi uraasi ja kehittymistäsi ajatellen – kaikkea sinun ei tarvitse vielä osata. Kasvun mahdollistaa juuri tuo kehitysaspekti, joka tuo lisämausteen kirjanpidon ja raportoinnin arkeen ja aikatauluihin. 

Rinnallesi tulet saamaan osaavan tiimin. Olemme yhteen hiileen puhaltava, eläväinen joukko alamme ammattilaisia. Vaikka työmme on itsenäistä, me ratkomme haasteita ja viihdymme yhdessä. Meidän arjessa näkyy hymyileviä kasvoja sekä kuuluu nauru ja ilo.

Näin pääset alkuun

Ensimmäisinä työpäivinäsi pääset tutustumaan taloon ja uusiin työkavereihisi. Perehdytämme sinut heti työsuhteesi alussa käyttämiimme ohjelmiin ja prosesseihimme. Vaikka kokenut taloushallinnon osaaja oletkin, tulee eteesi varmasti uutta. Kaikkea et ehkä osaa heti, joten älä huoli, me kyllä autamme ja kysyä saa aina. Olemme varmoja, että pääset nopeasti sinuiksi liiketoimintamme, toimintatapojemme ja työkavereittesi kanssa.

Lupauksemme sinulle

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme.

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi joukon kovia talouden ammattilaisia. Oman tiimisi lisäksi tukenasi on taloushallinnon palvelutuotantomme yli 100 ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa mahdollisesti kohtaamiasi haasteita.
  2. Sinun työhösi liittyy voimakkaasti osallistuminen toimintamme ja järjestelmiemme kehittäminen. Tämä tuo rikkautta ja monimuotoisuutta työhösi. Pääset itse vaikuttamaan siihen, kuinka omaa työtämme kehitämme ja sujuvoitamme. Olet ohjaksissa, kun muovaat omaa arkeasi ja työelämääsi.
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan meille on tärkeää työmme laatu, työkaveriemme ja liiketoimintamme tukeminen sekä henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  4. Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Me pidämme huolta osaamisestamme. Voimakas kasvumme kirittää meitä oppimaan ja kehittymään myös henkilökohtaisesti – meillä et polje paikallaan. Kasvavana kansainvälisenä ja monimuotoisena konsernina pystymme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja.
  5. Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu ja halu auttaa on tärkeää. Vaikka työtämme ohjaa usein aikataulut, on sinulla kuitenkin työssäsi paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Voit käydä jo nyt tutustumassa taloushallinnossa työskenteleviin ammattilaisiimme ja heidän arkeen tämän linkin kautta. 

Työ tarvitsee osaajansa – sinut?

Jotta onnistut tehtävässäsi, on sinulla kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpidon tai tilintarkastuksen asiantuntijana ja hallitset myös tilinpäätökset. Mikäli takataskustasi löytyy kokemusta verotuksesta ja raportoinnista pääset näitä taitoja työssäsi hyödyntämään.

Meidän työssä on tärkeää luontainen halu auttaa – mehän autamme työkavereitamme menestymään omassa työssään. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Kasvu ja kehitystyö tuovat työhömme muutosta, joten siihen suhtaudut laillamme myönteisesti. Luonnollisesti meidän työmme vaatii myös tarkkuutta ja huolellisuutta. Koska tulet työssäsi olemaan yhteydessä emoyhtiömme kollegoiden kanssa, englannin kieltä tulet työssäsi tarvitsemaan.  

Miltä kuulosti? Haluatko tulla työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 21.10.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme mahdollisesti tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, ota rohkeasti yhteyttä Henriin. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostilla henri.kallio@newsec.fi.