(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller / Netcontrol Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019


Netcontrol Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja tietoliikenteeseen, verkostoautomaatioon, sähköasema-automaatioon ja valvomoihin. Sen asiakkaita ovat sähkönsiirto- ja jakeluyhtiöt, voimalaitokset, kaukolämpö- ja kaukokylmäyhtiöt, raideliikenteen rakennuttajat, öljy- ja kaasuyhtiöt sekä energiaintensiivinen teollisuus.

Haemme nyt joukkoomme sinua,
energinen ja tavoitteellinen

Financial Controller

talousjohtajan alaisuuteen ja työpariksi hoitamaan laaja-alaisesti ulkoiseen laskentaan painottuvia tehtäviä.

Konkreettisia tehtäväalueita ovat kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin liittyvät tehtävät. Netcontrol on konserni, jolla on Suomen lisäksi toimintaa Ruotsissa, Norjassa ja UK:ssa, ja konsernitilinpäätös laaditaan kyseisistä maayhtiöistä. Tilinpäätöksiin liittyen Financial Controller osallistuu myös tilintarkastajien kanssa tapahtuvaan yhteistyöhön. Muita tehtäväalueita ovat arvonlisävero- ja verotusasiat.

Toivomme, että sinulla on noin viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Konserni- ja projektilaskennan tuntemus sekä kokemus ERP- ja muista järjestelmähankkeista lasketaan eduksi. Sinulla on kaupallinen koulutus (tradenomi tai KTM) ja pystyt sujuvasti työskentelemään suomen ja englannin kielellä. Olet joustava, yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ja omaat valmiuden laaja-alaiseen ja hands-on-tyyppiseen tekemiseen.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset kokonaisansiot, laajan työterveyshuollon (sisältäen terveysvakuutuksen) sekä liikunta- ja lounasedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hannu Kainulainen pe 27.12. klo 12–14 ja to 2.1. klo 14–16, puh. 040 070 7563. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 6.1.2020  mennessä.