(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller / MPS-Yhtiöt, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja Outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Etsimme Helsingin toimistollemme moderniin ja aktiiviseen tiimiimme henkilöä kokoaikaiseen

Financial Controller -rooliin

Toimit itsenäisessä roolissa taloustiimissämme ja raportoit talousjohtajalle. Tehtävässä vastaat mm. pääkirjanpidosta, maksuliikenteestä, laskutusprosessista ja siihen liittyvästä sisäisestä laskennasta. Osa tehtävää on tilinpäätöksien laadinta ja kokemus konsernitilinpäätöksen laadinnasta on merkittävä etu. Toimit talouden järjestelmien pääkäyttäjänä ja MS Dynamics CRM on sisäisen laskennan keskeinen työkalusi. Lopullinen tehtäväkuvaus muodostuu valitun henkilön osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa näyttöä taloushallinnon tehtävistä.  Olet ulkoisen laskennan ammattilainen ja Sinulla on hyvät edellytykset sisäiseen laskentaan. Käytät sujuvasti erilaisia talouden järjestelmiä ja haluat edistää digitaalisuutta arjen työssä. Olet joustava ja tarkka tiimityöntekijä ja pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa toimien proaktiivisesti ja itseohjautuvasti liiderikulttuurissamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän Maailman Parhaassa Seurassa yksilöä arvostavassa ja kehittävässä tiimissä, jossa hyödynnetään tehokkaasti edistyksellisiä ja monipuolisia talouden työkaluja. Toimistomme sijaitsee Helsingin Meilahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä MPS:llä toimintaamme ohjaa vahvasti yhteiset arvomme sloganimme "Because companies are made up of people" mukaisesti.

Oletko hakemamme osaaja? Laita hakemuslomake palkkatoiveineen ja ansioluettelosi meille hakupainikkeen kautta 15.12.2019 mennessä. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian ja haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Richard Nemlander ma 2.12. klo 12–14, ke 4.12. klo 9:00–10:00 ja to 12.12. klo 12:00–15:00, jonka tavoitat puhelimitse numerosta +358 20 7469 412.