(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL CONTROLLER, Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä n. 70 henkilöä töissä ja liikevaihto yli 7 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.
NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia kehittymishaluisia osaajia ja kokeneita konkareita.

 

Nyt etsimme joukkoomme

FINANCIAL CONTROLLERIA

taloustiimiin Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Taloustiimimme vastaa yhtiön sisäisen ja ulkoisen laskennan toiminnoista, rahoituksesta sekä yleis- ja henkilöstöhallinnon asioiden hoidosta. Tuotamme informaatiota niin johdolle kuin lukuisille sidosryhmille. Käytössämme on L7 toiminnanohjausjärjestelmä, johon sisältyvät myös taloushallinnon ohjelmat.

Financial Controllerin keskeisenä tehtävänä on kontrollifunktion kehittäminen ja ylläpitäminen koko yrityksen tarpeisiin. Toimit taloustiimin ulkoisen laskennan asiantuntijana sekä CFO:n työparina monipuolisissa yrityksen talouteen, hallintoon, rahoitukseen sekä kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla hoituvat myös rutiinit. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta omaa myös kyvyn toimia joustavasti ja luovasti esimerkiksi priorisointia ja kehittämistä vaativissa tilanteissa. Hallitset entuudestaan taloushallinnon prosessit, konserniraportoinnin sekä hahmotat hyvin liiketoimintaprosessien kokonaisuuden. Erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointityökalujen käyttö on sinulle rutiinia. Aikaisempi L7 järjestelmän tuntemus on merkittävä etu.

Tehtäviin kuuluvat mm. kuukausi- ja kvartaaliraportointi eri toiminnoille, vuosibudjetointi ja ennusteet, tytäryhtiöiden raportointi sekä kuukausittaisen tilinpäätöksen laatiminen yhdessä taloustiimin ja tilitoimiston kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät hallinnon ja rahoituksen parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Taloushallinnon, laskentatoimen ja kirjanpidon vahvaa osaamista
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (kontrollifunktio)
 • Tehtävään sopivaa koulutusta (Tradenomi, KTM)
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta
 • Erinomaista Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä
 • Kehittämislähtöistä toimintaotetta
 • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa
 • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Arvostamme erityisesti:

 • Nopeaa kykyä omaksua uusia tehtäviä
 • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä
 • Sitoutunutta ja vastuuntuntoista työotetta

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin. Tarvittaessa voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi  rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai  tiina.venalainen@manpowergroup.fi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.