(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller konsernilaskennan raportointitiimiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja työnantaja. Meitä on jo 10 000 ammattilaista 11 maassa. Olemme entistäkin parempien kotien, toimivampien toimitilojen sekä vaativan infran rakentajia ja päällystyksen ammattilaisia. Rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme vetovoimaisia ja kestäviä elinympäristöjä. 

Etsimme konsernilaskennan raportointitiimiimme sinua,

Financial controller 

vastaamaan kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportoinnista sisäistä ja ulkoista raportointia varten yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tehtävässä osallistut aktiivisesti konserniraportoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tuet raportoivia yksiköitä globaalisti. Pääset myös osallistumaan IFRS-standardien muutosten implementointiin, järjestelmäkehitykseen sekä mahdollisiin muihin kehityshankkeisiin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten parissa Suomen suurimmassa rakennusalan konsernissa. 

Etsimme

Haemme tiimiimme uteliasta ja sinnikästä henkilöä selvittämään ja ymmärtämään vaativiakin työnkuvaan liittyviä asioita. Olet lisäksi kiinnostunut kehittämään omaan työhön liittyviä prosesseja edelleen. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia luontevasti erilaisten ihmisten kanssa auttavat sinua menestymään tehtävässä. Ammattiosaamisen puolesta sinulla on

  • taustaa konserniraportoinnin ja konsolidoinnin tehtävistä, tai muita vankkoja näyttöjä raportoinnin tehtävistä
  • jonkin verran kokemusta IFRS-standardien parissa työskentelystä tai ymmärrys niiden perusperiaatteista
  • Oracle HFM-järjestelmätuntemus katsotaan eduksi
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa VP Group Accounting & Reporting Petri Iljin, 040 725 3878, pe 16.8. klo 10-11 ja pe 23.8. klo 10-11 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin Maiju Kangas, 050 302 7185. 

Hae paikkaa 25.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.