(Poistunut julkaisusta)

Financial controller / Konsernilaskennan controller
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme Controlleria konsernilaskentaan Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Controllerina vastaat monipuolisista konsernilaskennan tehtävistä. Vastuullasi on sekä sisäisiä että ulkoisia raportointitehtäviä Suomen osalta Suomeen ja Ruotsiin. Hyödynnät konsernitilinpäätösosaamistasi hoitaessasi huolella päivittäiset tehtävät, kehittäessäsi raportointia sekä luoden ja jalkauttaen ohjeistuksia. Toimit yhteistyössä pienen tiimimme, emoyhtiö Skanska AB:n, liiketoimintayksiköiden controllereiden ja talouden palvelukeskuksen kanssa. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM)
  • vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • konsernitilinpäätös-, IFRS- ja FAS-osaamista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • MS Officen hallintaa, erityisesti Excel
  • HFM-järjestelmäosaamista, eduksi katsotaan Basware tai erilaiset ERP:t
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • joustavuutta ja myönteisyyttä
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.2.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat konsernilaskennan päällikkö Tiina Harjulta, p. 050 410 9860 keskiviikkona 31.1.2018 klo 9-11 ja 13-15 sekä keskiviikkona 7.2.2018 klo 9-11 ja 13-15.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!