(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller / Konsernilaskennan asiantuntija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Etsimme konsultoivan otteen omaavaa konsernilaskennan asiantuntijaa Espoon toimipisteellemme.


Konsernilaskennan asiantuntijana pääset seuraamaan läheltä isoimpia asiakasyrityksiämme sekä tukemaan heitä eri raportointitarpeissa. Laadit yritysten konsernitilinpäätöksiä ja raportointia. Kokemuksesi ja taustasi mahdollistavat osallistumisen uusien asiakkaiden haltuunottoon sekä raportoinnin kehityshankkeisiin.

Proaktiivinen asiakaspalvelu sekä tiivis yhteistyö palvelutiimin kanssa ovat erityisen tärkeitä elementtejä tässä tehtävässä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa.

Mitä odotamme sinulta?

Olet kerännyt kokemusta konsernitilinpäätösten laatimisesta vähintään muutaman vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa. Arvostamme kokemusta myös kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja controller tehtävistä.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä laaja-alaista Excelin käyttöä.
 

Haluamme että viihdyt

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus. Tarjoamme lounasedun, virikesetelit ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Arvostamme innostavaa työilmapiiriä, hyvää yhteishenkeä ja tiimeissä tuemme toisiamme. Ison organisaation etuna tukea kiperiin kysymyksiin on saatavilla.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Maija Lankinen 044 410 8511. Parhaiten tavoitat hänet 4.8.2020 klo 11-12 tai 5.8.2020 klo 14-15.

Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä.