(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller kansainväliseen yritykseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Haemme maineikkaalle asiakasyrityksellemme itseohjautuvaa Financial Controlleria! Tehtävässäsi toimit yhdessä tiimisi kanssa monipuolisissa kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin (compliance) tehtävissä. Miltä kuulostaisi työkokemus tunnetusta organisaatiosta, jonka tavoitteena on luoda kestävää tulevaisuutta? Hae pian paikkaa, etenemme tässä prosessissa ripeästi jo viikolla 43.
KUVAUS
Tässä roolissa tuet ja suoritat kompleksisia kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin (compliance) tehtäviä. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa kirjanpidosta, taloudellisesta raportoinnista, sekä kausiverojen tarkistuksesta ja maksusta toimintojen viranomaisille. Lisäksi olet osa tiimiä, joka valmistelee lakisääteisiä lausuntoja ja yhteisöveroilmoituksia, ja osallistut talous- ja veroraportointiprosessin kehittämiseen.

Tiimisi jakautuu Tampereelle ja Helsinkiin. COVID-19 -tilanteen vuoksi työ tehdään pääosin etänä, mutta on toivottavaa, että pystyt työskentelemään tiettyjä päiviä Tampereen toimistolla.

Tarjoamme


* Kansainvälisen ja innovatiivisen työympäristön
* Mahdollisuuden kartuttaa merkittävää kokemusta suuryrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kausiverojen tarkistukset ja maksut
* Lukujen tarkistus ja raportointi SAP Finance-järjestelmässä
* Tilinpäätöksiin osallistuminen pienissä osissa
* Osinkoihin liittyvät tehtävät (kirjaustarkistukset, viranomaisraportointi ja maksut)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista esimerkiksi tarkistuksen/validioinnin osalta tai aiempi työkokemus SAP Finance -järjestelmän parista
* Perusymmärrys kirjanpidosta (FAS ja IFRS), verotuksesta ja raportointiprosesseista
* Soveltuva korkeakoulutausta (AMK / yliopisto)
* Sujuvat kommunikointitaidot englanniksi ja suomeksi (suullinen ja kirjallinen)
* Hyvät taidot Office-ohjelmista (erityisesti Excel)
* Itseohjautuva, positiivinen asenne ja tarkka työote


Katsomme eduksi SAP Finance -osaamisen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kuukautta
* Sijainti: Tampere tai kyvykkyys työskennellä välillä Tampereen toimistolla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti tunnettu, suomalainen teollisuuden toimija, joka tarjoaa paljon mielenkiintoisia uramahdollisuuksia.