(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller, Group Accounting
Teleste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme pääkonttorillemme Turun alueelle Littoisiin Financial Controlleria F&C –tiimiimme.

Telesten Finance & Control -tiimi vastaa tarkan, oikea-aikaisen ja olennaisen taloudellisen tiedon tuottamisesta pörssinoteeratun yhtiön sidosryhmille. Tiimi työskentelee yhteistyössä liiketoimintayksikköjemme ja johdon kanssa keskittyen jatkuvaan parantamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tiimin vastuulle kuuluu myös sisäisten kontrollien määrittäminen ja riskienhallintaprosessi.

Toimenkuvaasi kuuluu kaksi aluetta: vastaat Telesten konsernilaskennasta ja –raportoinnista sekä toimit Suomen kirjanpitotiimin johtajana.

Konserniraportointiin sisältyvät konserniyhtiöiden raporttien konsolidointi kuukausittain, konsernin tuloslaskelman, taseen ja rahavirtalaskelman laatiminen IFRS-standardien mukaan neljännesvuosittain sekä konsernin tilinpäätöksen laatiminen liitetietoineen. Toimit konserniraportointijärjestelmän pääkäyttäjänä ja tuet tytäryhtiöiden talousvastaavia heidän raportointityössään. Kehität taloushallinnon prosesseja ja kontrolliympäristöä yhdessä business controlling –toiminnon ja talousjohtajan kanssa.

Suomen kirjanpitotiimin johtajana vastaat emoyhtiön kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja verotukseen liittyvistä asioista. Suomen tiimi vastaa myös Ruotsin tytäryhtiön taloushallinnosta ja konsernin kassahallinnosta.

Odotamme Sinulta monipuolista kirjanpidon ja tilinpäätöstyöskentelyn kokemusta ja tunnet konsernilaskennan periaatteet. Tunnet IFRS-standardit ja olet tottunut kehittämään taloushallinnon prosesseja. Osakeyhtiön veroilmoituksen laatiminen ei tuota sinulle ongelmia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työskentelyotteesi on energinen ja tiimin innostava johtaminen on sinulle luontevaa.

Teleste tarjoaa Sinulle monipuolisen taloushallinnon ammattilaisen tehtävän ja edellytykset osaamisesi kehittämiseen arvojohdetussa, kansainvälisessä teknologiayrityksessä. Työskentelet yhdessä kokeneiden ja kannustavien kollegoiden kanssa, osana Telesten kansainvälistä taloushallinto-organisaatiota.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si www.teleste.com/career-opportunities /Financial Controller 15.11.2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Juha Hyytiäinen, 040 705 3593 varmimmin tiistaina 5.11. klo 8-9 ja perjantaina 8.11. klo 8-9.