(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller, Finland
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme nyt Metsä Tissuen talousorganisaatioon

Financial Controlleria

Millainen työ sinua odottaa?

Financial Controller-tehtävässä vastaat Metsä Tissue Oyj:n taloudellisten lukujen oikeellisuudesta kirjanpito- ja konsernisäädösten mukaisesti. Koordinoit kuukausi- ja vuosiraportointia, tuet ennuste- ja budjetointiprosesseja ja osallistut kehityshankkeisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä Metsä Tissuen kontrollereiden ja Metsä Groupin eri palveluyksiköiden sekä yhtiön muissa toiminnoissa työskentelevien kanssa. Raportoit tässä tehtävässä VP, Regional Controlling, Nordicsille ja toimit Assistant Controllerin esimiehenä. Toimipisteesi sijaitsee Mäntässä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus ulkoisesta laskentatoimesta kansainvälisessä teollisuusyrityksessä ja hallitset kirjanpito- ja verolainsäädännön. Olet huolellinen ja järjestelmällinen, toimit luontevasti sekä ryhmässä että itsenäisesti ja aikatauluissa pysyminen on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on halu parantaa ja kehittää prosesseja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Käyttämiemme järjestelmien osaaminen  (SAP, SAP BW, HFM sekä Baswaren laskunkäsittelyjärjestelmä)  katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?

Jos uskot uudistumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, tämä paikka voi olla sopiva sinulle. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä monipuolisessa talouden tehtävässä  suomalaisessa metsäteollisuusyrityksessä. 

Haluatko kuulla lisää?

Kysymyksiisi vastaa Marjo Pekkala, VP, Regional Controlling, Nordics, puh. 045 636 1015 marjo.pekkala@metsagroup.com.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 26.6.2019 saakka. Onnea hakuun!