(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller - Espoo
Aditro Shared Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme noin 600 sitoutunutta ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa.Ihmiset ovat Aditron menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja palkkahallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat johtava (Leading), sitoutunut (Committed) ja henkilökeskeinen (People Centric).Lue lisää: www.aditro.fi
Nykyisen henkilön siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Aditron Suomen taloushallintoon kehittämisorientoitunutta Financial Controlleria.

Tehtävän kuvaus

Vastaat Suomen kolmen yhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta sekä raportoinnista. Raportointi käsittää kuukausiraportoinnin Ruotsissa sijaitsevaan konsernin emoyhtiöön, joka vastaa konsernitilinpäätöksen laadinnasta. Vastaat myös ALV-asioista ja veroilmoitusten laadinnasta. Toimit talousjärjestelmän (Wintime) pääkäyttäjänä. Työskentelet osana taloustiimiä ja esimiehesi on Suomen talousjohtaja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vahvaa ulkoisen laskennan työkokemusta (pääkirjanpito, tilinpäätökset ja emoyhtiöraportointi)
  • kaupallista koulutusta laskenta pääaineena (KTM tai tradenomi)
  • vero-osaamista (yhtiöverotus ja ALV)
  • taloushallinnon, erityisesti ulkoisen laskennan, prosessien ymmärrystä
  • oma-aloitteista ja palveluhenkistä työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Toivomme sinulta

Aditro arvostaa aiempaa työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä ja hyvää järjestelmäosaamista. Yrityksessä tällä hetkellä käytössä olevat järjestelmät ovat mm. Wintime, Ocra, Axiom, Workflow ja KeyedIn. Aditrolla on käynnissä konsernitasoinen ERP-hanke, jossa implementoidaan uusi Unit4 Business World -järjestelmä.
Aditro tarjoaa sinulle vakituisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi. Lisäksi saat ammattilaisorganisaation tuen ja kilpailukykyiset edut. Toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (suomen tai englannin kielellä) ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.