(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL CONTROLLER, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa.
Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli; lisäksi sillä on toimipisteet Oulussa, Espoossa ja Tallinnassa. Yhtiö toimii globaalisti kilpailluilla markkinoilla ja sen asiakkaita ovat esimerkiksi Väylä (Väylävirasto), HKL, Eesti Raudtee ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.
Mipron tavoitteena on olla turvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja palveluiden luotettavin ja tunnetuin asiantuntijayritys.

 

Haemme asiakkaallemme Miprolle kokenutta

FINANCIAL CONTROLLERIA

vakituiseen tehtävään Espooseen.

Tehtävääsi kuuluu vastata konserniyhtiöidemme ulkoisesta laskennasta ja tilinpäätöksistä ml. ALV, yhteisöverotus ja konsernitilinpäätös. Tehtävä on taloushallinnon tiimissä ja raportoit talousjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy hyvää ulkoisen laskennan osaamista, konsernitilinpäätöstaitoa sekä mielellään ymmärrystä osatuloutusliiketoimintaan liittyen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Käytössämme on Dynamics NAV-järjestelmä; pääkäyttäjän roolissa on eduksi, jos järjestelmä on sinulle tuttu. Toivomme, että olet itseohjautuva ja vastuuntuntoinen ammattilainen. 

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja itsenäisen työn vakavaraisessa kasvavassa perheyhtiössä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Pääset aidosti kehittämään asioita ja viemään omia tehtäviäsi itsenäisesti eteenpäin. Toimimme uusissa, raikkaissa tiloissa Espoo Leppävaarassa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 25.8.2019 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta: www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa Senior Consultant Pia Santanen: pia.santanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.