(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Delta Motor Group Oy:lle Financial Controlleria Espooseen.

Tulet työskentelemään yksikössä, joka vastaa ulkoisen laskennan lisäksi konsernin reskontrista ja maksuliikenteestä. Lisäksi työskentelet läheisesti sisäisestä laskennasta vastaavan Business Controllerin parina.

Tehtäväsi on vastata Delta-konsernin ulkoisesta laskennasta ja tilinpäätöksen laadinnasta. Työtehtäviisi kuuluu kuukausiraportointi ja siihen liittyvien prosessien kehittäminen, tilinpäätöksen laadinta yhdessä kirjanpidon kanssa, tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen koordinointi sekä verotukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen. Osallistut lisäksi kuukausittaisen hallitusmateriaalin sisällön tuottamiseen ja analysointiin sekä ennustamiseen ja budjetointiin. Toimit tehtävässäsi kirjanpitäjän ja reskontrapäällikön esimiehenä.

Odotamme hakijoilta vahvaa kokemusta ulkoisesta laskennasta. Etsimällämme henkilöllä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus laskennan tehtävistä, esimerkiksi tilintarkastuksen parissa. Odotamme, että ymmärrät laajasti laskentatoimea ja olet oma-aloitteinen vastuualueeseesi kuuluvien toimintatapojen ja työkalujen kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle positiivisen työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä mielenkiintoiset työtehtävät muuttuvassa toimintaympäristössä. Delta tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työsi sisältöön ja voit kiinnostuksesi mukaan osallistua myös projekteihin oman ydinvastuualueesi ulkopuolella.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.