(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller / Cramo Oyj, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018


Cramo on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 14 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 500 työntekijää, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 730 miljoonaa euroa. Cramo on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramogroup.com/fi

Cramo Adapteo tarjoaa korkealaatuisia siirtokelpoisten tilojen vuokrauspalveluita toimisto-, päiväkoti-, koulu-, majoitus- ja tilaisuuskäyttöön Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Liettuassa ja Virossa. Asiakkaita meillä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja vuoden 2017 myynti oli 127 MEUR.

Etsimme nyt uuteen tehtävään Vantaalle sinua järjestelmällinen ja osaava

Financial Controller

Tulet tehtävässäsi olemaan osa ulkoisen laskennan tiimiämme ja vastaamaan Cramo Adapteo -divisioonan  konsolidoinnista ja kuukausiraportoinnista. Toimit konsolidointijärjestelmän (HFM) pääkäyttäjänä ja pääset mukaan vaikuttamaan erilaisten talouden järjestelmiemme kehittämiseen. Työnkuvaasi kuuluu myös veroihin liittyviä tehtäviä, kuten konsernin verolaskelma.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään 3 vuoden työkokemusta monipuolista taloushallinnon tehtävistä. Omaat konsernitason konsolidoinnin kokemusta ja IFRS-asiat ovat sinulle tuttuja. Talouden järjestelmäosaamisen ja -kokemuksen esimerkiksi pääkäyttäjänä toimimisesta tai erilaisista järjestelmäprojektien toteutuksesta katsomme eduksesi. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, analyyttinen, järjestelmällinen sekä tarkka – haluat ja kykenet pitämään pyörät pyörimässä tehokkaasti eteenpäin. Omaat erinomaisen englannin kielen taidon sekä tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jonka monipuolisen kokonaisuuden rakentamiseen ja työn sisältöön pääset vaikuttamaan myös itse. Menestyksesi tukena on mm. kannustava ja hyvän yhteishengen omaava organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat 14.11 klo 9–11 Cramon Teemu Saarela puh. 040 586 2765 ja myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 25.11.2018 mennessä.