(Poistunut julkaisusta)

Financial controller (Capital Markets)
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haemme nyt Sinua, laaja-alainen ja uudistava pääomamarkkinatuotteiden kirjanpidon asiantuntija, Talous-toimintoomme

FINANCIAL CONTROLLERIKSI (Capital Markets)

Tehtävässäsi osallistut laskennan periaatteiden, standardien ja prosessien toteuttamiseen sekä niiden kehittämiseen yhdessä laskentatiimin muiden jäsenten kanssa keskittyen erityisesti pääomamarkkinatuotteisiin. Pääomamarkkinatuotteiden monipuolisuus sekä liiketoiminnan jatkuva kehittyminen luovat mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön.

Vastaat työparisi kanssa pääomamarkkinatuotteiden elinkaarijärjestelmän kirjanpidon tuotanto- ja kehitystehtävistä sekä toimit järjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä. Tehtäviisi kuuluu myös vastuualueesi sääntelyn seurantaa sekä säätelymuutosten vaikutusten arviointia sekä implementointia. Financial controllerina työskentelet myös kuukausi- ja vuositilinpäätösten sekä taloudellisen raportoinnin ja kirjanpidon kehityksen parissa. Osallistut lisäksi asiantuntijana erilaisiin kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta palavaa intohimoa toiminnan jatkuvaan uudistamiseen: näet muutokset mahdollisuutena ja haluat kehittää määrätietoisesti laskennan prosesseja eteenpäin. Olet hakemamme henkilö, jos tunnet kiinnostusta tehdä monipuolisesti erilaisia talouden tehtäviä  ja olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen laskennan osaaja, jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä useammalta vuodelta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta rahoitusinstrumenttien arvostuslaskennasta ja suojauslaskennasta. Sinulla on lisäksi erinomaiset yhteistyötaidot, myös englanniksi. Sitoudut työhösi ja saatat työsi määrätietoisesti ja laadukkaasti loppuun.

Meillä pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä. Yrityksemme visio on olla paras rahoituksen asiantuntija asiakkaille muuttuvassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?43f72c4a

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Erika Fredman (puh. 050 588 0263) tai laskennan päällikkö Päivi Kleimola (puh. 050 531 3150).