(Poistunut julkaisusta)

Financial Assistant
Veni Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Etsimme VENI Energialle Hämeenlinnaan talousassistenttia monipuolisiin laskutuksen ja taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan.

Talousassistenttina huolehdit myyntilaskutuksesta sekä reskontranhoitoon ja perintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu osto- ja matkalaskujen käsittely sekä muut kirjanpidon avustavat tehtävät. Tarvittaessa hoidat myös muita pieniä hallinnon tehtäviä tai toimiston juoksevia asioita.

Sinun tulisi olla työssäsi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit mielelläsi myös osana tiimiä. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, myös kiireisempänä aikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta laskutuksen tai taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 5.2.2020. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852.