(Poistunut julkaisusta)

Financial Assistant ( Power BI)
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme Financial Services - yksikköömme Financial assistenttia mukaan Colliersin 360 raportointi hankkeeseen kehittämään ja luomaan Power BI raportteja. Tehtäviin kuuluu lisäksi avustavat taloushallinnon, raportoinnin ja vuokrahallinnon tehtävät. Osana kiinteistöalan talouspalveluita teemme asiakkaillemme erilaisia taloushallinnon ja vuokrahallinnon tehtäviä. Etsimme energistä ja aikaansaavaa tekijää ammattilaisten joukkoomme ja tarjoamme esimerkiksi opiskeluidesi ohelle haastavaa osa-aikaista työtä.

Pätevyydet

Taustaltasi olet mielellään laskentatoimen/rahoituksen, IT:n tai kiinteistöjohtamisen pääaineopiskelija. Olet työotteeltasi huolellinen, opit nopeasti uutta ja numerot ovat lähellä sydäntäsi. Olet jo tehnyt Power BI raportteja aikaisemmin, omaat hyvät Excel:n käyttötaidot ja et pelkää isoja tietomassoja. Työ edellyttää erinomaista englanninkielen taitoa, joten tulethan toimeen englannilla niin suullisesti, kuin kirjallisestikin.

Lisätiedot

Lisäksi arvostamme:

  • Proaktiivista otetta työntekoon
  • Ylpeyttä omasta työstä, sekä intohimoa ja tahtoa laadukkaan työn tuottamiseen
  • Can do and will do -asennetta
  • Ratkaisukeskeisyyttä, yksityiskohtien hallintaa

Työ on määräaikainen ja päättyy 31.8.2020

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jos näet itsesi tässä tehtävässä niin laitathan hakemuksen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Nurmela puhelimitse  p. 044 974 1754 klo 15.00-17.00 välisenä aikana.