(Poistunut julkaisusta)

Financial Assistant, Neste
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Etsimme rohkeaa tiimipelaajaa varaston arvostamiseen liittyviin tehtäviin. Nesteellä pääset kerryttämään haluttua laskentatoimen kokemusta arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä!

Tässä tehtävässä hyvät kommunikaatiotaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat avaimia menestykseen. Jos sinulla on jo hieman laskentatoimen tuntemusta ja sinua kiinnostavat kansainvälisessä yrityksessä työskentelyn mahdollisuudet ja edut, niin hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan Nesteen varaston arvostamiseen liittyvien tehtävien parissa. Olet mukana varmistamassa, että varaston arvo kirjataan oikein ylös ja raportoidaan asianmukaisesti. Virheet raportoinnissa vaikuttavat suoraan yrityksen tulokseen, joten tehtävä vaatii huolellisuutta. Tueksesi kehittymiseen ja perehdytykseen saat kokeneen tiimin.

Tarjoamme:


* Osaavan tiimin tuen ja hyvät kehittymismahdollisuudet.
* Mahdollisuuden kerryttää haluttua kokemusta suuressa, kansainvälisesti tunnetussa ja arvostetussa yrityksessä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Monipuoliset varaston arvostamiseen liittyvät tehtävät, mm. varaston arvostusten tarkistaminen kuukausitasolla, sekä niiden raportointi oikeiden oikeushenkilöiden alle.
* Sekä kuukausittaisten että ad-hoc-raporttien ja analyysien tuottaminen.
* Päivittäinen kommunikaatio eri osastojen ja sidosryhmien kanssa.
* Osallistuminen varaston arvostamiseen käytetyn järjestelmän kehitykseen ja testaukseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. KTM/tradenomi).
* Ymmärrystä kirjanpidon perusperiaatteista, esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta.
* SAP-, Excel- ja Power BI -tuntemusta.
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito.


Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot omaava
* Huolellinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 31.12.2020 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Keilaranta 21, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste{target="_blank"} tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.