(Poistunut julkaisusta)

Financial Assistant, kokoaikainen, Turku
Asiakasyritys

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme kiinteistöalan asiakkaallemme kehittymishaluista Financial Assistantia vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Financial Assistant -roolissa toimit osana taloushallinnon yksikköä, joka yhdessä muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa palvelee merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistösijoittajia. Pääset työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon avustavissa tehtävissä, jossa työtehtävien pääpaino on ostoreskontranhoidossa. Pääset myös olemaan aktiivisesti vuorovaikutuksessa eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittymään taloushallinnon huippuosaajaksi! 


Pääasialliset tehtävät

 • Ostoreskontranhoito; mm. ostolaskujen käsittely ja laskujen tiliöinti
 • Yhteydenpito sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
 • Taloushallinnon avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa tutkintoa esim. merkonomi
 • Ymmärrystä ostoreskontran tehtävistä
 • Sekä suomen että englannin kielen osaamista
 • Analyyttista, tarkkaa sekä aktiivista työskentelyotetta
 • Sujuvaa MS Office -osaamista (erityisesti Excel) ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä kehittymään taloushallinnon asiantuntijaksi sekä kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä
 • Hyvään perehdytykseen
 • Toimia osana yrityskulttuuria, joka pohjautuu arvoon ”Passion for Colleagues and Clients”


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.