(Poistunut julkaisusta)

Financial Assistant - Jyväskylä
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Colliersissa haluamme olla alallamme edelläkävijöitä. Kiinteistöalan talouspalveluissa hyödynnämme tekemisessämme automaatiota, robotiikkaa ja raportointialustoja. Suhtaudumme siis kehitykseen intohimoisesti - toivomme että niin sinäkin.

Jyväskylän vuokrahallintotiimissä tuotamme asiakkaillemme monipuolisia vuokrahallinnon palveluita. Nyt etsimme tiimiimme talousassistentteja määräaikaiseen työsuhteeseen, noin vuodeksi eteenpäin. Koska talousassistentin työ on osa-aikaista, tehtävät soveltuvat hyvin esim. opiskeluiden ohelle.  Asiakkaitamme ovat toimitila-asiakkaat, rahastot ja sijoittajat.

Arvostamme laskentatoimen ja/tai informaatioteknologian opintoja, kaupallista koulutusta tai taloushallinnosta myyntireskontrakokemusta. Toivomme, että olet tarkka numeroiden kanssa ja halukas oppimaan uutta.  Et pelkää uusia järjestelmiä ja olet hyvä excelin, pivotoinnin ja/tai Power BI:n käyttäjä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä kansainvälisessä työympäristössä.

Tehtäväkuva muodostuu mielenkiintoisista, erilaisista vuokrahallinnon tehtävistä. Tiimissämme sinulla on mahdollisuus päästä mukaan raportoinnin kehittämiseen, datan analysointiin sekä syventymään kiinteistöjärjestelmäohjelmaan vaikka junior-pääkäyttäjäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä jätä hakemuksesi pikimmiten mutta viimeistään 27.9.2020 mennessä.