(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL AND ADMINISTRATION SPECIALIST
Sales Support Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Oletko sinä etsimämme

FINANCIAL AND ADMINISTRATION SPECIALIST

vakituiseen työsuhteeseen organisaatiomme vahvistukseksi Helsingin Vallilaan?

Tehtäviisi kuuluu taloushallinnon tehtävät kuten laskutukset, palkkiotilitykset, myyntireskontra sekä kuunvaihteen jaksotukset. Avustat myös tilinpäätösprosessissa ja toimit yhteyshenkilönä tilitoimistoon. Työssäsi pääset mukaan kehittämään taloushallinnon prosesseja ja osallistumaan avainhenkilönä järjestelmäuudistuksiin. Huolehdit myös muista toimistotehtävistä sekä erilaisista myyntiä avustavista tehtävistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Sinulle sopii tarkkuutta vaativat liiketoimintarutiinit ja ymmärrät yrityksen taloushallinnon prosesseja ja rahaliikennettä. Otat vastuun omasta tehtäväkentästäsi kokonaisvaltaisesti ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Omaat vahvaa tietoteknistä osaamista, olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja MS Officen ohjelmat ovat sinulla hyvin hallussa. Puhut suomen lisäksi englantia ja ruotsin kielen taidosta on merkittävä etu.

Arvostamme lisäksi kykyä toimia tehokkaasti aikataulujen mukaisesti, kykyä ratkoa ongelmia sekä toimia itsenäisesti erilaisten ihmisten kanssa. Jos koet olevasi myyntihenkinen palveluammattilainen ja innostunut tarttumaan uusiin haasteisiin, niin hae meille töihin! Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, puhelinedun ja liikuntaedun. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa ja mukavissa uusissa toimitiloissamme Helsingin Vallilassa Tekosilkkikutomon talossa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, kannattaa toimia ripeästi, koska paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä viimeistään elokuun aikana. Lähetä lyhyt hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostitse, viimeistään 28.7.2019 osoitteeseen info@salessupport.fi. Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, talouspäällikkö Linda Käyhty keskustelee mielellään kanssasi. Tavoitat Lindan puhelimitse parhaiten to 11.7. klo 14-16 ja ma 22.7. klo 9-10, puh. 050 567 8541.

Katso lisätietoja yrityksestämme www.salessupport.fi