Financial Analyst, Sandvik Mining and Construction Oy, Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021
Kiinnostaisiko sinua monipuoliset ja haastavat taloushallinnon tehtävät alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä osana Business Controlling-tiimiä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sandvikille analyyttistä osaajaa Financial Analyst rooliin. Mikäli haluat päästä osaksi Sandvikin innovatiivista työympäristöä, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä roolissa tehtäväkenttäsi koostuu pääasiassa business- ja tulosraportoinnista, datan valmistelusta ja analysoinnista sekä osavuosiennusteiden laatimisesta. Tämän lisäksi pääset toimimaan avainasemassa Sandvikin taloudellisen raportoinnin kehittämisessä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi laskentatoimessa tai kirjanpidossa ja sinulla tulisi olla hieman aiempaa työkokemusta vaativammista kirjanpidon tehtävistä. Nopeatempoinen ja tarkka rooli edellyttää sinulta hyviä priorisointi- ja organisointitaitoja sekä kykyä hahmottaa suuria asiakokonaisuuksia. Lisäksi sujuvat tiimityötaidot, proaktiivinen työote sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi auttavat sinua menestymään tässä roolissa!
TYÖNKUVA

* Vaativammat kirjanpidon varaukset ja jaksotukset
* Datan validointi ja analysointi
* Osallistuminen talouden kehitysprojekteihin
* Sisäinen laskenta
* Kuukausiraportointi emoyhtiölle Ruotsiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. taloushallinnon tradenomi, KTM)
* Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta
* Hyvät Excel taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme ymmärryksen ERP-järjestelmistä (esim. Lean System, MS Dynamics 365) sekä IFRS-tuntemuksen.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät kansainvälisessä työympäristössä
* Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
* Hyvät etenemis- ja urakehitysmahdollisuudet


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sandvikin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, joka työllistää noin 37 000 henkilöä. Sandvikin pitkälle kehitetyt tuotteet parantavat asiakkaiden toiminnan tuottavuutta, turvallisuutta ja kannattavuutta. Sandvikin tutkimus- ja kehitystyö keskittyy erityisesti kaivosautomaatioratkaisuihin, jotka edistävät turvallisuutta, energiatehokkuutta ja vaihtoehtoisia energianlähteitä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot