(Poistunut julkaisusta)

Financial Advisor - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020


Talousvahvistus Oyon vuonna 2017 perustettu asiantuntijatalo, joka toimii yritysten ja yrittäjienapuna verotukseen, yhtiöoikeuteen ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.Tarjoamme myös tilintarkastuspalveluita. Lyhyen toimintahistoriamme aikana olemmesaaneet kiitosta erityisesti vuorovaikutteisesta lähestymistavastamme jakäytännönläheisestä otteestamme. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa.Haemme nyt yhtiön kasvun vuoksi joukkoomme uutta

Financial Advisoria

Pääset mukaanmenestyvään ja nuorekkaaseen mutta ammatillisesti kokeneeseen tiimimme.Työkavereinasi tiimissä toimii mm. tilintarkastuksen, vero- ja lakipalveluidensekä taloushallinnon ammattilaisia. Meitä yhdistää toisten auttaminen, yhdessätekeminen ja työssä viihtyminen. Tulet olemaan tärkeä osa tiimiämme ja haluammesinun viihtyvän. Tämän vuoksi panostamme monipuolisiin toimeksiantoihin,rentoon ilmapiiriin ja vaikutusmahdollisuuksiin yhtiön sisällä.

Toimenkuvasi tuleerakentumaan tilintarkastusosaamisesi ympärille sekä neuvontapalveluihinliittyviin toimeksiantoihin. Tehtävässä pystytään ottamaan huomioonammatillinen taustasi ja toiveesi työurasi suunnasta. Toimeksiantojenmenestyksekäs hoitaminen vaatii aiempaa kokemusta tilintarkastuksesta,asiakastyöstä ja vastuun kantoa asiakassuhteiden kehittymisestä.KHT-/HT-tutkinto ei ole ehdoton edellytys, riittää mikäli olet jo osallistunuttutkintokokeeseen tai täytät tutkintoon suorittamiseen vaadittavat työkokemustaja opintoja koskevat kriteerit.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessistaantaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi japalkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelutjo hakuaikana, tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään heti sopivanehdokkaan löydyttyä.