(Poistunut julkaisusta)

Financial & Administrative Assistant / MPS-Yhtiöt, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja Outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Etsimme Helsingin toimistollemme osaavaan ja aktiiviseen tiimiimme henkilöä kokoaikaiseen

Financial & Administrative Assistant -rooliin

Toimit talousjohtajan ja controllerin auttavana kätenä. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi taloushallinnon ja ostoreskontran avustavista tehtävistä, toimittaja- ja asiakassopimuksien arkistoinnista ja ylläpidosta, sähköisen allekirjoitusjärjestelmän ylläpidosta ja hallinnasta sekä tuesta eri liiketoimintayksiköille. Tehtävä voi sisältää myös avustavia hr-tehtäviä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi) ja aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja MS Officea sekä haluat edistää digitaalisuutta arjen työssä. Olet joustava ja tarkka tiimityöntekijä ja pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa toimien proaktiivisesti ja itseohjautuvasti liiderikulttuurissamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän Maailman Parhaassa Seurassa, paikan osaavassa, yksilöä arvostavassa ja kehittävässä tiimissä, jossa hyödynnetään tehokkaasti edistyksellisiä ja monipuolisia työkaluja. Toimistomme sijaitsee Helsingin Meilahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä MPS:llä toimintaamme ohjaa vahvasti yhteiset arvomme sloganimme "Because companies are made up of people™" mukaisesti.

Oletko hakemamme osaaja? Laita hakemuslomake palkkatoiveineen ja ansioluettelosi meille hakupainikkeen kautta 31.10.2019 mennessä. Tehtävän aloitus on viimeistään tammikuussa 2020. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Richard Nemlander ti 22.10. klo 13–15, to 24.10. klo 13–15 ja ma 28.10. klo 10–12, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 020 7469 412.