(Poistunut julkaisusta)

Finance trainee
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Tarjoamme kaiken kattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Toimimme 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa, meillä on 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta. Lue lisää www.certego.fi

Etsimme pääkaupunkiseudulle Finance traineeta!

Tulet Certegon taloustiimiin avustamaan monipuolisesti sekä kirjanpidon että sisäisen laskennan tehtävissä. Osallistut kehitysprojekteihin ja erilaisiin raportointeihin, ja näin pääset monipuolisesti näkemään pörssilistatun konsernin taloustoimintoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • olet valmistumassa tai juuri valmistunut korkeakoulusta
  • 0-2 vuoden aikaisempaa työkokemusta
  • hyvää IT-osaamista, erityisesti erinomaista Excel-osaamista
  • proaktiivista ja innostunutta kehittämisotetta
  • intohimoa lukujen analysointiin ja paineensietokykyä
  • sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

 

Pörssilistatun konsernin raportointiprosessi edellyttää hyvää organisointikykyä, joustavuutta sekä vaativien aikataulujen noudattamista. Kokemus ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta sekä Microsoft Navisionista ja ERP-projekteista katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Business controller Akseli Alinikula, p. +358 50 358 6804, ke 18.9. klo 14-15 ja ke 25.9. klo 14-15.


Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä ja mukavassa tiimissä, joka tukee sekä auttaa sinua kehittymään. Pääset kehittämään aidosti omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa sekä saat arvokasta työkokemusta kansainvälisestä konsernimaailmasta. Hae joukkoomme!

 

Traineepaikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

 

Tehtävä on määräaikainen arviolta 12/2020 asti ja alkaa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.10.2019 mennessä otsikolla ”Finance trainee” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.