(Poistunut julkaisusta)

Finance trainee
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Hae meille

taloushallinnon harjoittelijaksi

Joensuuhun!

Olet valmistumassa tai juuri valmistunut yliopistosta? Tavoitteenasi on kehittää ammattiosaamistasi ja saada arvokasta työkokemusta kansainvälisestä konserniympäristöstä?

Tulet Abloyn taloushallintoon avustamaan monipuolisesti sisäisen laskennan tehtävissä, kuten esimerkiksi konserniraportoinnissa. Tehtävään sisältyy viikoittain toistuvia rutiineja, mutta osaamisesi kasvaessa osallistut myös taloushallinnon prosessien, raportoinnin ja järjestelmien kehittämiseen.

Etsimämme henkilö on aidosti kiinnostunut taloushallinnosta ja innokas omaksumaan uutta tietoa. Olet toiminnassasi aktiivinen ja joustava – numerotarkkuutta unohtamatta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on palkallinen ja määräaikainen, kesto sopimuksen mukaan (yli 6kk).

Tehtävässä kasvaminen mahdollistaa monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisissä rooleissa ASSA ABLOY –konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Controller Iiris Heiskanen,
puh. 040 6740477.

Täytä hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f811abc4&lang=fi-FI

Minkälaista meillä on olla töissä?

Lue ja tutustu työelämän eri vaiheissa toimivien abloylaisten uratarinoihin: https://www.abloy.fi/fi/abloy/abloyfi/yritys/uratarinat/