(Poistunut julkaisusta)

Finance Summer Trainee
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Job reference:
10232

Espoo

Millainen tehtävä on kyseessä?
Etsimme aktiivista ja järjestelmällistä kesätyöntekijää talousosastollemme työskentelemään myyntireskontran ja luotonvalvonnan tehtävissä pääkonttorillamme Espoon Keilarannassa. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi liiketalouden tai laskentatoimen opiskelijalle.

Mitä tehtävä sisältää?
Finance Summer Trainee roolissa vastaat myyntireskontramme ajan tasalla pitämisestä sekä luottopäätösten tekemisestä luottopolitiikkamme mukaisesti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös muita talousosaston perustehtäviä.

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiämme pääkonttorillamme Espoon Keilarannassa.

Hiltin ainutlaatuinen, kannustava ja osaamisen kehittämiseen keskittyvä kulttuuri on yksi iso syy siihen, miksi ihmiset viihtyvät meillä.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa, kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Kesän jälkeen voit mahdollisesti jatkaa meillä työskentelyä osa-aikaisena tuntityöntekijänä, riippuen omasta opintotilanteestasi ja senhetkisestä tarpeestamme.

Mitä odotamme sinulta:
  • Olet kaupallisen alan yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelija.
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää myös:
  • Tarkkuutta sekä aktiivista ja omatoimista työskentelyotetta
  • Liiketoiminnan ymmärtämistä
  • Hyvää asiakaspalveluasennetta
  • Aiempi kokemus taloushallinnon työtehtävistä on eduksesi

Jos haluat työskennellä ensi kesänä dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae meille 10.2.2019 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com