(Poistunut julkaisusta)

Finance Specialist
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa alkuun kokoaikaista työntekijää Business Service Centreen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen tammikuun loppuun ja sen jälkeen töihin kutsuttava toukokuun loppuun. Tänä ajanjaksona tarvittaessa töihin kutsuttavalle työntekijälle voidaan tarjota työvuoroja keskimäärin 3-5 päivää viikossa tarpeen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Goods and Service Invoices -yksikköön ja työnkuvana on laskunkäsittely.

Business Service Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Business Service Centren asiakkailleen tuottamia palveluja ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 350 henkilöä.

Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät kokoaikaisesti tammikuun 2021 loppuun asti. Helmikuun alusta työsuhde muuttuu tarvittaessa töihin kutsuttavaksi.


Edellytämme sinulta

Kykyä nopeatempoiseen, joustavaan työskentelyyn ja uuden oppimiseen
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
Tiimityöskentelytaitoja
Systemaattisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta


Tarjoamme sinulle

Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit
Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
Hyvät henkilökuntaedut
Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat


Arvostamme

Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (laskutus, reskontrat ja mahdollisesti myös kirjanpito)
SAP-osaamista


Kiinnostuitko?

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi 08.12.2019 mennessä www.staffpoint.fi .

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuajan kuluessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi