(Poistunut julkaisusta)

Finance Specialist
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Finance Specialist K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Finance Specialistia Keskon Palvelukeskuksen (Business Services Centre) määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 29.2.2020 asti.

Finance Specialistin toimenkuvaan kuuluu laskujen kirjaaminen, laskutuksen virhetilanteiden selvittely sisältäen yhteydenpidon toimittajiin, myymälöihin ja asiakasyhtiöihimme sekä kirjanpitoa avustavat tehtävät. Tehtävässä toimitaan osaavassa tiimissä, jossa on mahdollisuus oppia uutta ja osallistua toiminnan kehittämiseen.

Keskon Palvelukeskus tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Taloushallinnon koulutusta (tradenomi, merkonomi)
Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä ja muutosmyönteisyyttä
Kykyä pitää "langat käsissä"
Hyvää Microsoft Office -työkalujen hallintaa
Hyvää osaamista SAP -toiminnanohjausjärjestelmästä
Erinomaisia työyhteisötaitoja ja positiivista asennetta
Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja muiden auttamishalua
Hyvää suomen kielen taitoa
Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
Vahvaa halua kasvaa ja kehittyä kanssamme ja olla mukana viemässä toimintaamme eteenpäin


Tarjoamme sinulle

Osaavan ja työkaveria tukevan työyhteisön, jossa ajoittain hektisestäkin työtilanteesta huolimatta on hyvä yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi