(Poistunut julkaisusta)

Finance Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Yhdistyvätkö sinussa numerotarkkuus ja halu palvella sisäisiä asiakkaita? Kuuluvatko debet ja credit sanavarastoosi? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Finance Specialist.

Vastaat yhdessä Accounting-tiimin kanssa sisään tulevien rahojen käsittelystä ja maksatustiedostojen prosessoinnista. Hallinnoit erilaisten rahoitussopimusten ulosmaksua, päättämistä ja muita niihin liittyviä prosesseja. Tehtäviisi kuuluvat myös kuukausittaiset tasetilien täsmäytykset sekä sisäisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaaminen. Avustat kuukausitilinpäätöksessä sekä osallistut muihin taloushallinnon päivittäisiin tehtäviin.

Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen tiimipelaaja, jolla on aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti kirjanpidosta. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä säikähdä kiirettä tai rutiineja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja tarkka, mutta samalla tehokas. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Haluat kehittää omaa työtäsi ja tiimin toimintaa. Kaupallisen alan koulutus sekä vahva Excel-osaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä.

Meillä pääset kehittymään taloushallinnon ammattilaisena innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tueksesi saat asiantuntevan ja mukavan tiimin sekä henkilökohtaisen perehdyttäjän, joka toimii tukenasi ensimmäisten kuukausien aikana. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä, ja teemme töitä kunnianhimoisesti unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Lisätietoja tehtävistä saat Minna Mäkeläiseltä numerossa 050 593 0629 maanantaina 15.10. klo 13-14.30 ja keskiviikkona 17.10. klo 10-11.30.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry 21.10. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Älä turhaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.